Vi är på plats i Hong Kong

2017-08-09

Vi är extremt glada att kunna meddela att vi gått vidare från 1st screening of Good Design Award 2017 med vår helt nya design Akvarie, Modular från serien Architectural Line.

Modular är ett helt fantastiskt akvarium med både fiskar och växter där fokus ligger på designen hela vägen.
Just nu väntar vi på svar från 2nd screening där vi håller tummarna att vi får gå vidare till sista deltävlingen.
Boris Design Studio som hjälpt oss ta fram Modular har varit med i ett flertal sådana här stora design tävlingar tidigare och vunnit. De tror starkt på att vi har en chans att faktiskt vinna denna då vår produkt är väldigt unik jämfört med andra deltagande. Samt att det här akvariet kombinerar både akvarier och växter på ett väldigt stilfullt sätt! Vi håller tummarna och återkommer med en uppdatering så fort vi vet mer.

Här kan du läsa mer om själva tävlingen Good Design Award: http://www.g-mark.org/?locale=en

Vi söker servicetekniker till vårt team i Stockholm

2017- 06- 26

Akvarie-Leasing AB söker en servicetekniker

Verksamhetsbeskrivning

Akvarie-Leasing AB etablerades 1984 och är idag ledande i Europa på att hyra ut akvarier med skötsel och service. Vi har totalt 2,500 skötselpunkter i Sverige. Koncernen består av tre bolag, 50 anställda, och arbetet som servicepersonal skall ske för moderbolaget i Sundbyberg, där vi idag är 45 anställda (inklusive vårt dotterbolag Nordic Green Design).

Arbetsuppgifter

Vi söker en pigg och glad, social person till vårt servicegäng i Stockholm / Sundbyberg.

Arbetsuppgifterna går ut på att besöka våra kunder runt om i Mälardalen för att sköta och serva deras akvarier. Du skall vara serviceminded, ansvarsfull, lösningsorienterad och praktiskt lagd samt kunna arbeta självständigt ute hos kund med ett gott kundbemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta med övriga i arbetsgruppen.

Som servicetekniker arbetar man oftast ensam på egna rundor/distrikt och utgår oftast från hemmet.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha god lokalkännedom och vana att köra bil, du är noggrann och flexibel samt mycket ansvarstagande. Eftersom du har mycket kundkontakter ska du ha goda kunskaper i det svenska språket både muntligt som skriftligt.

B-körkort är ett krav och akvaristikkunskaper är starkt meriterande. Har du erfarenhet av växtskötsel är även det meriterande då vi ibland sköter om både akvarier och växter på samma rutt. Gärna erfarenhet av liknande serviceyrken. Vi ser gärna att du kan börja så fort som möjligt.

För mer information kontakta servicechef:
Peter Nilsson  info@akvarieleasing.se alternativt 08-98 10 70

För att söka tjänsten så e-postar du ditt personliga brev samt CV med referenser till info@akvarieleasing.se Glöm inte att bifoga fullständiga kontaktuppgifter.

Internutbildning ges på ca 3 veckor

Körkort B fordras

Varaktighet Heltid. Vi tillämpar Provanställning 6 månader som övergår till tillsvidareanställning

Söker du jobb under sommaren?

Vill du Sommarjobba hos oss i sommar?

Just nu söker vi en servicetekniker till vårt härliga team i Stockholm / Sundbyberg som skall besöka våra kunder runt om i Stockholm/Mälardalen för att sköta om och serva akvarier under sommaren 2017 (vecka 26 till 32).

Du är kundfokuserad, serviceminded, ansvarsfull samt kan arbeta självständigt ute hos kund med ett gott kundbemötande. Du har lätt för att samarbete med övriga i servicegruppen. Du har god lokalkännedom, är noggrann och flexibel.

Eftersom du har mycket kundkontakter har du goda kunskaper i det svenska språket både muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav. Gärna erfarenhet av liknande serviceyrken.

Frågor besvaras av Peter Nilsson 08 684 040 14 eller Michael Eklund 08-684 040 13.
Din ansökan skickar du till info@akvarieleasing.se Märk din ansökan med ”Service Sommar Stockholm”

Varmt välkommen med din ansöka hälsar alla vi på
Akvarie-Leasing AB

God Jul & Gott Nytt ÅR

jul-al

2016 har varit ett intressant år för oss då vi lagt stor vikt av produktutveckling för befintliga och nya marknader. Under senare delen av året påbörjade vi lanseringen av dessa produkter. Det är tre helt nya akvarieserier och marina konceptlösningar anpassade för olika målgrupper och syften. Dessa nya innovativa akvarier och inredningar kommer att förstärka våra positioner som den ledande leverantören inom akvariebranschen.

Vår ambition 2017 är att förmedla dessa nya produkter och lösningar till marknaden och därigenom säkerställa mervärdet för våra befintliga lojala kunder. Det kommer även öppna dörrar till nya marknader.

Tillsammans med vårt systerbolag Nordic Green Design fortsätter vi resan att utveckla och skapa integrerade produkter och inredningslösningar från Land och Hav!

Vi är mycket tacksamma för att vi tillsammans med våra kunder under 2016 har bidragit till ökat välbefinnande och livsglädje genom att få finnas på Era arbetsplatser. Vi kommer i år som julgåva att skänka pengar till WWFS arbete med att rädda Östersjön.

Vi vill att Ni ser oss som den självklara samarbetspartnern när Ni söker nya och inspirerande inredningar för Ert kontor och vår förhoppning är att 2017 ska bli lika givande som tidigare år.

Vi önskar Dig en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!

Mattias Lundgren VD

 

331435-3775147-1645792                              331435-3775147-1645793

 

VI SÖKER SERVICETEKNIKER!

Just nu söker vi pigga och glada servicetekniker till vårt servicegäng i Stockholm / Sundbyberg som skall besöka våra kunder runt om i Mälardalen för att sköta och serva akvarier.

Du skall vara serviceminded, ansvarsfull samt kunna arbeta självständigt ute hos kund med ett gott kundbemötande samt ha lätt för att samarbete med övriga i arbetsgruppen. Du ska ha god lokalkännedom, är noggrann och flexibel.
Eftersom du har mycket kundkontakter bör du ha goda kunskaper i det svenska språket både muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav och akvaristikkunskaper är meriterande. Gärna erfarenhet av liknande serviceyrken.

Frågor besvaras av Peter Nilsson 08-98 10 70.  Din ansökan skickar du till peter.nilsson@akvarieleasing.se

VI SÖKER SERVICETEKNIKER I GÖTEBORG!

Just nu söker vi till vårt serviceteam i Göteborg en akvarie- och växttekniker / installatör. Arbetet består i huvudsak av service av akvarium och gröna växter samt installationer av nya akvarier och växtarrangemang ute hos våra kunder.
Läs mer på http://www.arbetsformedlingen.se/ledigajobb?id=2978564

Frågor besvaras av Michael Locksen, 031-42 30 50. Välkommen med din ansökan till michael@akvarieleasing.se

Champagne på Dufweholm

13161212_10207746558519808_227838094_o

 

Akvarium behöver inte bara innehålla en naturlig miljö för fiskar och växter. Tillsammans med Dufweholms Herrgård skapade vi ett akvarium för deras unika champagneflaskor som har en liten speciell story, läs om den här:

Skeppet Jönköping sänktes utanför Finska kusten 1916 när hon var på väg till Ryssland med vin, konjak och champagne. I mer än 80 år låg skeppet på havets botten, tills skattletaren Claes Bergwall och hans team bärgade ca 2000 flaskor champagne från vraket. Eftersom flaskorna vilade på havets botten så länge så behöver de nu bevaras på samma sätt. Därför har vi på Dufweholms Herrgård i Sörmland byggt om vår vinkällare för att både kunna servera och visa ungefär 100 av dessa unika flaskor. Istället för väggar in till vinkällaren har vi nu akvarier där champagnen får vila i vatten, precis som den gjort sedan 1916.

1000 liter saltakvarium

13101487_10207746521838891_478297543_n

Nytt spännande saltakvarium som vi i Stockholm håller på att leverera, 1000 liter fishtank! Lite grumligt i vattnet efter installationen men efter några dagar kommer det att vara klart och fint vatten! Trevlig helg alla!

Vårt monterbygge!

 

SFLF_2016_dates-652x180

Imorgon startar Stockholm Furniture & Light Fair! Vi kommer i år att lansera en rad nya produkter i samband med mässan och för första gången visa upp våra nyheter för 2016.

Ni är välkomna att besöka oss i vår monter B11:23 för inspirerande inredning.

Vi söker servicetekniker!

Just nu söker vi pigga och glada servicetekniker till vårt servicegäng i Stockholm / Sundbyberg som ska besöka våra kunder runt om i Mälardalen för att sköta och serva akvarier.

Du skall vara serviceminded, ansvarsfull samt kunna arbeta självständigt ute hos kund med ett gott kundbemötande samt ha lätt för att samarbete med övriga i arbetsgruppen. Du ska ha god lokalkännedom, är noggrann och flexibel.
Eftersom du har mycket kundkontakter bör du ha goda kunskaper i det svenska språket både muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav och akvaristikkunskaper är meriterande. Gärna erfarenhet av liknande serviceyrken.

Frågor besvaras av Rebecca Callberg 08-98 10 70.  Din ansökan skickar du till rebecca@akvarieleasing.se

Här har vi vit korallsand med artificiella koraller och konstväxter. Fiskarna är från Malawisjön i Afrika såsom Spec Golden, Firefish samt Australiensisk regnbågsfisk.

Kul med akvarium

Det är inte bara båtar som lockar på Volvo Ocean Race… Vårt akvarium i montern hos SCA är populärt hos såväl barn som vuxna. Välkomna till Frihamnen och prova tunneln!

 

10488154_1097057650309083_7595506460675198247_n

Nya spännande projekt

Fristadshuset är ett företagshotell mitt i centrala Fristad, www.kentaur.se I deras entré står ett mycket uppskattat akvarium med bl a scalarer och kardinaltetror. Kika lite extra på scalarernas långa härliga fenor. Trevlig onsdag önskar Jonas.

Då var det måndag och dags för nya spännande projekt! Idag har vår installations grupp varit ute och installerat ett mycket spännande specialprojekt på Samsung Electronics huvudkontor i Kista. Ska bli kul att se det färdiga resultatet av installationen i nästa vecka / Robin