Över 2500 akvarier. 30 års erfarenhet.

Akvarie-Leasing har funnits sedan 1984 då kompanjonerna Carl-Magnus Strömbeck och Carl-Eric Olsson startade företaget i Stockholm. Carl-Magnus hade kunskapen om fiskar och akvarier, Carl-Eric om affärer. Peter, Carl-Magnus bror, blev serviceteknikern. Drygt 30 år senare har personalstyrkan vuxit till över 60 personer fördelat på fyra kontor (Göteborg, Malmö, Stockholm och Köpenhamn).

Från det första akvariet som installerades på Industriförbundet i Stockholm, har man nu förgyllt miljön på över 2000 arbetsplatser – i såväl näringslivet som inom offentlig sektor. Och även i privatbostäder. Det är alltfler som upptäcker fiskarnas fascinerande, rofyllda skådespel. Visste du förresten att Stockholm är en av världens akvarietätaste städer?

Hur ser ditt akvarium ut?

På Akvarie-Leasing hyr vi ut både standardakvarier och specialdesignade akvarier. Det gör att i princip alla kan hitta ett akvarium som passar just deras smak – och miljö. Och för våra undervattensarkitekter är det mesta möjligt. De lyssnar till dina önskemål, undersöker förutsättningar och kommer sedan med ett förslag på vad som kan passa. Med tanke på att vi har installerat akvarier i alltifrån bilar till barer och som receptionsdiskar är det oftast bara fantasin som sätter gränserna. Dessutom tar ju vi hand om allt underhåll. Nyfiken? Klicka här för att se våra modeller.