Prova på ett akvarium, hur fungerar det?

Vår kampanj ”upplev” erbjuder er att kostnadsfritt testa på ett akvarium i era lokaler.

Det första som sker är att vi bokar in ett möte där vi tar oss till era lokaler. Mötet ger oss bättre möjligheter att se över placering av akvariet samt att vi får berätta hur det är att vara kund hos oss. Placeringen av ett akvarium är avgörande, står det till exempel i för mycket ljus så kommer det att växa för mycket alger i akvariet.

Under mötet så kommer vi tillsammans fram till placering och vilket akvarium som skulle passa er. Därefter bokar vi in en dag för leverans och installation av akvariet eller akvarierna hos er.

Under dessa två kostnadsfria veckor har ni möjlighet att avgöra om det känns rätt. Är akvariet rätt placerat, är det rätt modell och är det uppskattat såväl av personal som besökare? Med andra ord hinner ni utvärdera akvariet och dess effekter noggrant.

Innan testperioden är slut så bokar vi in ett avstämningsmöte, där vi går igenom och utvärderar er tid med akvarium. Är ni nöjda och det känns bra så skriver vi ett hyres- och skötselavtal.
Skulle ni däremot vara missnöjda med något finns det möjlighet att byta mot en ny lösning/modell. Finns det inget intresse av en längre period med akvarium så tar vi tillbaka det, och det har inte kostat er någonting.

Kontakta oss för att ta del av vår kampanj upplev

Vad säger våra kunder?

@Instagram

  • #akvarieleasingab #nordicgreendesign#plants#akvarium#aquarium#cylinder#sealife#fish#findingdory#timeforheroes#nature#inspiration#inspire#inspiration #green#blue#aquadesign#plant #flowers #blommor #office#design #serviceivärldsklass@roombutiken#picture #dream #instapics #picture #interior #interiordesign #arkitekt
  • Service idag på ett väggakvarium - vi kan skapa ett levande konstverk på din vägg!
Tavlor och konstverk i all ära, men att se levande fiskar i vacker marin miljö är oslagbart. Akvarium på väggen, eller infällt i den, skapar en inspirerande och unik känsla. Utöver att ge ett lugnande intryck så lyfter det även rummets inredning till en ny nivå.
  • Vårt största akvarium i Ocean serien är en upplevelse. Här finns plats för stora ciklider från Sydamerikas regnskog eller Afrikas sjöar att ta revir utan att akvariet blir för litet. Detta upplevs som en hel värld av levande spänning. Välj mellan vitt eller svart underrede.#Aquadesign #akvarieleasing#nordicgreendesign#plants#akvarium#aquarium#cylinder#sealife#fish#findingdory#timeforheroes#nature#inspiration#inspire#inspiration#green#blue#aquadesign#plant #flowers #blommor #office#design #serviceivärldsklass@roombutiken#picture #dream #instapics #picture #interior #interiordesign #arkitekt #architecturelovers
  • #aquascaping  @akvarieleasingab #super #fun #round #biophilia #aqua #biology#biophilia #snygg #gilla #art #picture #furniture #interiordesigner #interior#awesome #inspiration #decorations #inspiration#mossa #moss#art#bestworkplace #bestofbothworlds#instagram #instagood#sweet#sweetwater#aquascaping #interiordesigner #inspirera #interiordesigners6
  • Glasbubblorna är en kul och annorlunda variant i akvariet. 🐋🐟😁
  • Watching fish and marine creatures going about their daily lives, swimming and meandering over their aquarium’s terrain, is oddly soothing and hypnotic 💦#service #kontor  #plant #Aquadesign #interiordesigner #interior #designs #architecture #inredning #inredningsdetaljer #växter #akvarium #sweden #serviceivärldsklass #grow #Green #bestfriends #bestfriends #biophilia #biologi #biologi #architecture #aquafun #aquarium #aquariumlounge

Du kan även hitta oss på