Referenskunder

Vad tycker kunderna om oss?

Vi har samlat några inspirerande akvarieprojekt från Stockholm, Göteborg och Malmö i menyn till vänster. Efter att ni tittat på några referensprojekt hoppas vi att ni skaffat er en god uppfattning om oss på Akvarieleasing och att möjligheterna är obegränsade. Vi önskar att ni ger oss möjligheten att

AQUA DENTAL


När man kliver in på flera av deras kliniker är det tydligt varför de heter Aqua Dental, framför dig finner du fantastiska akvarium med tropiska fiskar. Målet är att deras kunder ska känna sig trygga samt avslappnade och där akvariet hjälper till att lugna eventuell tandläkarskräck.

AGA GAS

– Vi ville att våra besökare skulle få ett gott första intryck när de kommer till AGA, säger Jonas Liljestrand, Facility Manager på AGA Europa North. Han är väldigt nöjd med akvaet i receptionen, och responsen från såväl besökare som den egna personalen har varit väldigt positiv. – Akvariet är en trevlig och välkomnande del i receptionen!

Kontakta oss här

AGILA

På bilden ovan – Muränan Murre.

Agila är ett kvalificerat bemanningsföretag för hyrläkare, socionomkonsulter, lärare, bemanningsterapeuter och för dig som bemanningssjuksköterska.

Sedan 2009 har det funnits ett akvarium från Akvarieleasing på varje kontor som vi har haft under årens lopp och det har alltid varit ett väldigt populärt inslag. Akvariet har både blivit en naturlig samlingspunkt för att ta en kopp kaffe, men är också en populär plats för att ta bilder vid.

 

KAFFEKNAPPEN

– Vi ville skapa en loungemiljö för återhämtning och trevliga möten. Vi bestämde oss för att ta hjälp av Akvarieleasing och tillsammans skapade vi den unika loungemiljö som vi idag har hos oss på Kaffeknappen.

Sortiment
Kontakta oss här

@Instagram

Instagram has returned invalid data.

Du kan även hitta oss på